- Coronavirus

Corona en werkwijze

Als u een afspraak heeft, dan mag u de praktijk enkel betreden als u zelf geen klachten hebt zoals neusverkoudheid of hoesten en/of koorts. Als de mensen met wie u samenwoont, ook geen klachten hebben zoals eerdergenoemd, mag u de praktijk betreden, anders niet. U mag de afspraak dan altijd afbellen.

Kom niet te vroeg, maar juist net op tijd, zodat er genoeg ruimte is voor de klant voor u om de praktijk te verlaten zonder dat u elkaar treft in een eventueel te krappe ruimte. Kom alleen, als u geen begeleiding nodig heeft. Ook is het op dit moment bij contactberoepen verplicht om een mondkapje te dragen tijdens uw bezoek, dus ook hier in de praktijk. We geven elkaar geen hand en houden het 1,5 meter beleid aan, daar waar het kan.

Graag vraag ik uw medewerking, zodat we op deze manier zoveel mogelijk zorgen voor elkaar en onze omgeving.In veel gevallen wordt de behandeling van de Registerpodoloog vergoed door de zorgverzekeraar, kijk op onderstaande link of u hiervoor in aanmerking komt.

 

Wordt mijn behandeling vergoed? :: Stichting LOOP


Voicemail inspreken

Graag verzoek ik u, als u de voicemail krijgt, deze in te spreken, omdat ik tijdens een behandeling de telefoon niet kan opnemen. U hoeft enkel uw telefoonnummer in te spreken en u wordt teruggebeld.

Podologie Praktijk Lindenburg
Saskiadonk 25
4707wz Roosendaal

T.  0165-327456
M.  06-52094960
E.  praktijklindenburg@outlook.com
KvK nr.  71236562
BTW nr.  NL001802753B98Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website